Fodbold nyheder

Liverpool-keeper nok engang på vej væk

Af Nicolai Christensen

De fleste husker ham nok fra Champions League-finalen i 2018 imod Real Madrid, hvor han var skyld i to mål, men Liverpool er stadigvæk ikke sluppet af med ham.

Article image
Ritzau-Scanpix

Loris Karius i Liverpool er en historie for sig selv, men ikke desto mindre er han faktisk stadig på kontrakt hos ”The Reds”. Liverpool kunne godt tænke sig at sælge den 27-årige keeper, men ingen klubber er angiveligt interesserede i at købe tyskeren. Derfor ender det nok ud i en låneaftale nok engang for Karius.

Union Berlin fra Bundesligaen skulle være meget tæt på at kunne annoncere, at de har lånt Loris Karius for den kommende sæson, beretter det engelske medie Mail om. En handel kunne meget vel blive offentliggjort enten i dag eller i morgen.

Den sidste kamp som Karius stod for Liverpool var i Champions League-finalen imod Real Madrid i 2018, og det er nok ikke for meget sagt, at den kamp blev enden for Karius i Liverpool. Var direkte årsag til to indkasserede mål, og det fik Liverpool til at gå ud og betale en stor sum for en hvis Alisson Becker, der ikke har set sig tilbage siden.

Karius har i de seneste to sæsoner været udlejet til Besiktas, men heller ikke de var klar til at betale i omegnen af 50 mio. kroner, for at få tyskeren på permanent basis.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik