Fodbold nyheder

Liverpool muligvis svækket frem mod Arsenal-brag

Af Rasmus Ploug Jørgensen

Liverpool skal muligvis undvære to af holdets store stjerne når de mandag aften tørner sammen med Arsenal.

Article image

Liverpool tager mandag aften imod Arsenal hjemme på Anfield, men det kan muligvis blive uden to af holdets store stjerner. Nyindkøbte Thiago og målmand Alisson var ikke med til truppens seneste træninger grundet skader og det er ikke sikkert at de bliver klar til mandagens opgør.

Jürgen Klopp vil mandag morgen lave en fitness-test på de to spillere og derefter afgøre om de er friske nok til at være i betragtning til aftenens trup. Dog vides det ikke hvilke skader de har pådraget sig.

Thiago var ellers sat til at skulle have sin Anfield-debut, efter han i sidste weekend fik sin Premier League-debut, da han kom på banen til 2. halvlegs start og leverede en ganske fornem præstation i hans første minutter i Liverpool-trøjen.

For Liverpool må man ikke håbe at deres stjernekeeper Alisson har pådraget sig en alt for slem skade, ligesom i sidste sæson hvor han blev skadet i sæsonåbneren imod Norwich og var efterfølgende ude i de næste syv Premier League-kampe, da han i de seneste sæsoner har været en sikker sidste skanse for ’The Reds’.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Real Madrid - DonetskChampions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - AtalantaChampions League - Inter - GladbachChampions League - Manchester C - Porto