Fodbold nyheder

The Special One i Newcastle?

Af Nicolai Christensen

Jose Mourinho har været træner i mange klubber igennem sin karriere, og tilbage i tiden var han ikke langt fra at få et job i Newcastle.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tottenham og Newcastle mødes senere i dag på Tottenham Stadium med Jose Mourinho og Steve Bruce på sidelinjen for henholdsvis Tottenham og Newcastle. Op til kampen har Mourinho medvirket i et interview med Sky Sports, hvor han kom lidt ind på sin relation til ”The Magpies”.

- Det er en klub, som jeg føler en relation til grundet Mr. Robson, så simpelt er det. Han havde en stor passion for Newcastle, og hans område, Durham. Han havde det i sit hjerte. Så gennem ham er jeg nok blevet en lille magpie (Newcastle kaldenavn, red.), lød det fra Mourinho til Sky Sports.

Mourinho og Bobby Robson arbejdede sammen i Barcelona tidligt i Mourinhos træner-karriere, hvor Robson af mange er kendt som Mourinhos mentor. Han uddyber også sin relation til Newcastle, og svarer på, om han var tæt på at komme til Newcastle.

- Mere eller mindre, ja. Men på det tidspunkt var jeg på udkig efter noget helt andet. Mr. Robson vidste, at jeg ville give alt for ham, men på samme tid, vidste han også godt, at jeg var på udkig efter noget helt andet. Men ja, der var en chance.

Sidenhen er det blevet til noget af en træner-karriere for ”The Special One”, der bl.a. har taget ham forbi storklubber som Inter, Real Madrid, Chelsea og Manchester United. Det lader dog stadig til, at Mourinho har flere år i sig, og det kan være, at den kontroversielle portugiser på et tidspunkt ender i Newcastle.

Mere om Newcastle

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - ZenitChampions League - Juventus - BarcelonaChampions League - Manchester U - RB Leipzig