Fodbold nyheder

Medie:
Mulig forstærkning på vej til Schmeichel og Leicester

Af Raymund Nelausen

Både tyske og engelske medier skriver i dag, at Leicester overvejer at hente Jonathan Tah fra Bayer Leverkusen til forsvaret.

Article image
Ritzau-Scanpix

Brendan Rodgers har længe været på udkig efter en ny midterforsvar til sit mandskab. Jannik Vestergaard har tidligere været nævnt, men nu kan forstærkningen komme fra Tyskland. Her har Jonathan Tah ikke længere en fast plads hos Bayer Leverkusen, og han leder efter spilletid.

Jonathan Tah har tidligere været en stor profil for Bayer-mandskabet, men Sven Bender og Edmond Tapsoba har sendt ham ud på bænken. Det er et stort problem for Tah, da han er indover det tyske landshold, der til næste sommer skal spille EM.

Ifølge Kicker har Leicester allerede kontaktet Tah vedrørende en mulig aftale, da han i England kan få den nødvendige spilletid frem til slutrunden. The Telegraph skriver desuden, at englænderne overvejer en lejeaftale, da de ikke er interesseret i at købe Tah fri fra Leverkusen.

Bayer Leverkusen vil have tæt på 300 millioner for Tah, og det virker urealistisk for Leicester på nuværende tidspunkt. Jonathan Tah er dog kun 24 år og har allerede spillet ni landskampe for Tyskland.

Hvis han slår igennem i England, er det ikke utænkeligt, at en lejeaftale bliver skiftet ud med en permanent af slagsen. En ting er i hvert fald sikkert. Jonathan Tah skal finde en anden klub, ellers kommer han til at sidde på bænken hos Bayer Leverkusen.

Mere om Jonathan Tah

Mere om Leverkusen

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik