Hvidovre - FC Helsingør

Danmark: 1. Division - NordicBet Liga
Hvidovre
Pro Ventilation ArenaFuld tid0-3
FC Helsingør S. Czajkowski (11), E. Just (16), O. Kjaergaard (90)
LineupReferat

Endnu et nederlag til Hvidovre IF i 1. division

Af Raymund Nelausen

Hvidovre IF kunne heller ikke i aften tage de tre point, da oprykkerne fra FC Helsingør kom på besøg. De tabte opgøret 3-0, og har dermed stadig kun nul point i 1. division efter sæsonens to første kampe.

Hvidovrefodbold.dk
Hvidovrefodbold.dk

Det var sæsonens første kamp på Pro Ventilation Arena for Hvidovre IF, da de her til aften tog imod oprykkerne fra FC Helsingør. Hvidovre tabte den første kamp i sæsonen til HB Køge, og havde derfor brug for tre point mod Helsingør.

Det var dog gæsterne, der kom bedst fra start. Efter 10 minutter spillet udstillede de Hvidovres passive forsvarsspil med to enkelte afleveringer. Det endte med at en helt fri Sebastian Czajkowski blev spillet fri midt for mål, og det udnyttede angriberen, som gjorde det til 1-0 til FC Helsingør.

Nedturen for hjemmeholdet fortsatte seks minutter senere. Det hele startede med et hjørnespark til Hvidovre, men den dødbold vandt Helsingør, der smed en lang bold efter hurtige Jeppe Kjær på toppen. Han havde ingen nogen problemer med at løbe fra Hvidovres Anders Randrup, og han lagde en aflevering på tværs til en helt fri Elijah Just, der gjorde stillingen til 2-0.

Selvom det er FC Helsingør, der er oprykker, var det ikke til at se på Pro Ventilation Arena. De var bedre i alle facetter af spillet, og de fik til tider Hvidovres bagkæde til at se decideret dårlig ud. Især Jeppe Kjær og Elijah Just var en evig trussel, og deres hurtighed gjorde det ikke nemt for hjemmeholdet.

Hvidovre kom dog bedre med i løbet af 1. halvleg, hvor de både fik styr på Helsingørs offensiv og satte sig på bolden. De formåede dog ikke at blive rigtig farlig, og de manglede i den grad et slutprodukt, hvis de ville have vendt resultatet.

Hvidovre kom tættere på i 2. halvleg, hvor de havde flere gode tilbud i starten. Det var dog kun skud fra distancen, som ikke skabte de store problemer for Kevin Stuhr-Ellegaard i Helsingørs mål. De chancer var kendetegnet på Hvidovres kamp, at de ikke kom frem til de store chancer, og derfor forsøgte sig med langskud.

Fra anfører Kim Aabech lød det ”Kom nu guys. Vi kan sagtens score to mål”, og det gav Hvidovre lidt mere gejst. De formåede at lægge et større pres på Helsingør, og var lige ved at reducere med 20 minutter tilbage af kampen. Her var angriberen Marcus Lindberg tæt på at prikke bolden i mål, men Stuhr-Ellegaard afviste forsøget.

Selv med et større overtag i slutningen af opgøret, formåede Hvidovre ikke at få sparket bolden i mål. Det straffede FC Helsingør i overtiden, da Oliver Kjærgaard gjorde det til slutresultatet 3-0. Hvidovre har derfor nul point efter to kampe i 1. division. FC Helsingør har derimod haft en drømmestart i 1. division, da de nu har seks point efter deres to sejre.

Mere om kampen

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik