Fodbold nyheder

Arsenal-keeper på vej til Bundesligaen

Af Raymund Nelausen

Schalke 04 leder stadig efter en ny mand i buret, og nu melder Sky Sports, at Arsenals Emiliano Martinez kan være løsningen.

Ritzau Scanpix
Ritzau Scanpix

Efter Bernd Leno blev skadet, har Emiliano Martinez i den grad grebet chancen i målet hos Arsenal. Den 27-årige målmand har bidraget til, at Arsenal både vandt FA Cuppen og FA Community Shield. Det er dog stadig uvist, hvorvidt han beholder pladsen i buret, når Leno vender tilbage.

Martinez´ succes har dog skabt en masse interesse for målmanden fra klubber ude i Europa. I går skrev vi her på Indkast.dk, at Leeds United var interesseret i Martinez. De er dog ikke den eneste klub i Premier League, da også Aston Villa er ude efter ham.

Ifølge Sky Sports oplysninger har tyske Schalke 04 også meldt sig ind i kampen om Emiliano Martinez´ underskrift. De mangler stadig en ny målmand efter, at Alexander Nübel skiftede på en fri-transfer til Bayern München tilbage i juli måned.

Emiliano Martinez´ kontrakt med Arsenal udløber i 2022, så han skal snart til at vælge, hvorvidt han vil tage kampen op med Bernd Leno i London, eller tage sine målmandskvaliteter med sig videre til Schalke 04 og Bundesligaen, hvor han vil være David Wagners førstevalg.

Mere om Emiliano Martínez

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik