T. Abraham (44)
Simon Lindgren

Bayern udraderede tamme Chelsea

Bayern München besejrede uden problemer Chelsea og har dermed spillet sig videre til kvartfinalen.
Champions League er endelig startet igen og det betyder, at nogle af verdens allerbedste hold spiller mod hinanden i verdens mest prestigefyldte klubturnering. Lørdag aften tog Bayern München imod Chelsea. Bayern vandt det første opgør 3-0 på Stamford Bridge i London. Der ventede derfor Chelsea en meget svær kamp på Allianz Arena i München.

Bayern München startede da også som lyn og torden og var spilstyrende fra første fløjt. Allerede efter ni minutter fik Robert Lewandowski tilkæmpet sig et straffespark og den polske målmaskine tog sig selv af det og gjorde det stensikkert til 1-0. Det var en forsmag på, hvordan hele første halvleg forløb. I det 24. minut mistede Chelsea bolden midt på deres egen banehalvdel. Det udnyttede Lewandowski, der spillede Ivan Perisic fri og sparkede bolden forbi Willy Caballero.

Chelsea viste dog også tænder i første halvleg og efter 28 minutter fik Callum Hudson-Odoi lavet et fremragende mål, men desværre for Chelsea blev det annulleret. London-klubben fik dog scoret i løbet af de første 45 minutter. Manuel neuer halvklarer kun et indlæg fra Chelseas venstre side og Tammy Abraham stod klar til at sparke bolden i kassen.

Første halvdel af anden halvleg var meget chancefattig, men Bayern var igen spilstyrende. Selvom der ikke var mange chancer, så blev der stadig scoret, da den netop indskiftede midtbanespiller Corentin Tolisso satte foden på en indlæg og gjorde det til 3-1 til de tyske mestre efter 76 minutter. Blot syv minutter senere satte Lewandowski låget på et fremragende indlæg og gjorde det til 4-1.

Bayern udraderede et meget svagt Chelsea-mandskab med 7-1 samlet, og tyskerne ligner for alvor en favorit til at vinde Champions League. Det kan være svært at se, hvem, der kan slå de stærke tyskere.