Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
2 - 1
(1 - 1)
Juventus
Lyon
C. Ronaldo (43), C. Ronaldo (60)
M. Depay (12)
Jonathan Kjær Troelsen

Fiasko for Juventus

Der var lagt op til revanche i Torino denne fredag aften, hvor især Juventus-træner Sarri var presset. Kan Sarri nu vinke farvel til trænerjobbet?
Juventus var presset forud for returkampen i Champions Leagues ottendedelsfinale, hvor de stod overfor Lyon. Første kamp havde den italienske mesterklub tabt 0-1, og derfor var de presset til scoring og sejr i aftenens opgør, hvor danske Joachim Andersen startede på bænken for de franske gæster.

Det var en kamp med intensitet og hårdhed i duellerne, og allerede efter 12 minutter skete en overraskende udvikling i opgøret. Her kom gæsterne fra Lyon nemlig foran. Bentancur begik et, for mange at se, tyndt straffespark som VAR bekræftede kampens tyske dommer i. Depay troppede op, og iskoldt lavede han en panenka, som gik i mål, efter at Szczesny havde kastet sig til siden.

Dermed var Cristiano Ronaldo og resten af Juventus-holdet presset til at score tre gange, hvis de skulle avancere til kvartfinalen. Det startede godt, da det første mål kom kort før pausen, da dommeren igen pegede på pletten. Denne gang til fordel for Juventus. Her scorede Cristiano Ronaldo lige så sikkert som Depay tidligere i kampen.

Ronaldo ville gerne i kvartfinalen, og det viste han efter en times spil. Et par meter udenfor feltet havde han bolden for sine fødder efter et par træk. Og hvad gør man så? Som Ronaldo hamrer man bolden op i krydset med venstrebenet, og dermed var stillingen 2-1 til værterne. I samme spilstop skal det nævnes, at Joachim Andersen kom på banen i stedet for Denayer.

Ronaldo jagtede hattricket, og inde i tillægstiden fik han chancen for at få det. Et frispark lige udenfor feltet, som portugiseren selvfølgelig skulle tage sig af. Bolden blev hamret i muren, og dermed forblev hattricket en drøm for Ronaldo.

Yderligere scoringer kom der ikke, og dermed vandt Juventus kun kampen med 2-1. Det var ikke nok til videre avancement, da Lyon går videre på reglen om udebanemål.

Spørgsmålet er, om Juventus-træner Sarri kan holde til dette Champions League-exit. Italieneren har længe været en presset herre i Juventus, fordi spillet har været for svingende og resultaterne ligeså. På trods af det vundne italienske mesterskab var det med det laveste pointantal siden 10/11-sæsonen.

I kvartfinalen skal Lyon møde Manchester City, som slog Real Madrid ud i deres ottendedelsfinale. Resten af Champions League-turneringen skal spilles på neutrale baner i Portugal, hvor kvartfinalerne, semifinalerne og finalen skal afgøres i blot enkelte kampe.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER