Fodbold nyheder

Lampard:
Premier League opstart ligger alt for tidlig

Af Christian Bang Jensen

Chelsea-manager Frank Lampard mener, at den kommende Premier League-sæsonstart ligger alt for tidlig efter en hård afslutning på sæsonen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Knap er coronasæsonen i fodboldeuropa blevet afsluttet, før vi kan begynde at kigge frem mod den kommende. I Premier League er turneringen sat til at begynder 12. september, men det mener Chelsea-manager Frank Lampard er alt for tidlig.

- Spillerne har brug for en pause for at kunne spille på det niveau og med den kvalitet, som Premier League kræver, fortaler han til flere engelske medier.

Meldingen kommer fordi Frank Lampard og Chelseas sæson endnu ikke er afsluttet. Sammen med Manchester City, Manchester United og Wolverhampton skal de i august færdigspille de europæiske turneringer.

Selv hvis Chelsea bliver slået ud af Bayern München, der går ind til opgøret mod ”The Blues” med en 3-0-føring fra det første opgør, vil London-klubben kun have en pause på 35 dage frem mod den første Premier League runde i sæsonen 2020/21. Skulle et af de engelske hold nå helt til finalen i de europæiske turneringer vil de kunne komme ned på kun 22 dage inden den nye sæson begynder. Og det mener den engelske legende, ikke er nok.

- Jeg håber, at Premier League vil se med alvorligt øjne på dette, tilføjer han.

I forhandlingerne om den kommende sæson blev det angiveligt aftalt, at klubberne er sikret en pause på mindst 30 dage, efter de har færdiggjort deres europæiske eventyr.

Kritikken fra Frank Lampard skal ses i lyset af den hård afslutning på den engelske sæson, hvor Premier League-klubberne har været presset på fysikken med op til 10 runder på godt 30 dage.

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik