Fodbold nyheder

Depay på vej til Dortmund

Af Raymund Nelausen

Borussia Dortmund har afløseren klar, hvis de sælger Jadon Sancho i dette transfervindue. Her har de udset sig hollænderen Memphis Depay i Lyon.

Article image
Ritzau-Scanpix

Skifter han eller bliver han? Det har været det helt store spørgsmål angående Jadon Sanchos fremtid hos Dortmund. Manchester United vil gå langt for at hente englænderen, men intet er sket på nuværende tidspunkt.

Alligevel melder Sport Bild, at Dortmund har en erstatning klar. Hollandske Memphis Depay er efter sigende interessant for Dortmund, og et skifte kan være en god ide for begge parter.

Memphis Depay har spillet hos franske Lyon siden 2017. Her kom han til fra Manchester United, hvor han havde store problemer med at slå igennem. Hos Lyon har han dog vist, hvor store kvaliteter han besidder. Han har været blandt deres bedste spillere i flere sæsoner, men vil gerne videre nu.

Det skyldes i den grad, at han ønsker at spille med om titler og europæisk fodbold. Det kan han ikke hos Lyon, da de blot endte som nummer syv i den franske liga. Hans ønske kan derimod blive opfyldt hos Dortmund, som igen i næste sæson skal spille Champions League.

Depay har kontraktudløb til næste år, og han skal derfor sælges nu, hvis Lyon vil have penge for deres hollandske-spiller. Ifølge Sport Bild er der en stor mulighed for, at Dortmund udnytter dette i den nærmeste fremtid. Det kræver dog, at de sælger Jadon Sancho til Manchester United.

Mere om Memphis Depay

Mere om Lyon

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - RB Leipzig - Atlético MadridChampions League - Manchester C - Lyon