Fodbold nyheder

United holder øje med Lille-forsvarsspiller

Af Simon Lindgren

Manchester United har set sig varme på Lille-spilleren Gabriel Magalhaes, men de kan få hård konkurrence blandt andet fra Napoli.

Article image
Ritzau-Scanpix

En af de spillere, der er aller hottest i den franske Ligue 1 er den blot 22-årige stopper Gabriel Magalhaes. Sammen med sit hold Lille sluttede de den tidligt afsluttede franske sæson af på en fjerdeplads. Brasilianeren har for alvor slået igennem i indeværende sæson, hvor det blev til 24 kampe i den bedste franske række.

De fine præstationer har tiltrukket masser af opmærksom fra nogle af de allerstørste klubber i Europa. Klubber som Everton, Napoli og PSG er alle tidligere blevet meldt interesseret i det unge forsvarstalent. Nu har den engelske klub Manchester United også vist interesse for forsvarsspilleren. Det er kan dog vise sig at være for sent for ‘De Røde Djævle’.

Ifølge Sky Sports er det nemlig den italienske klub Napoli, der er favoritter til at hente Magalhaes. De er allerede i dialog med Lille blandt andet også, fordi de nærmer sig deres den franske klubs dygtige angriber Victor Osimhen. United er dog fortsat interesseret i spilleren grundet hans talent og det faktum, at han er forholdsvis billig. Ifølge Sky Sports ligger prisen på forsvarsspilleren på omkring 164 millioner kroner.

Sidste sommer købte Manchester United Harry Maguire for omkring 666 millioner kroner, hvilket gjorde, at han stadig er den dyreste forsvarsspiller nogensinde. Gabriel Magalhaes koster altså angiveligt kun i omegnen af en fjerdedel af, hvad Maguire gjorde.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Europa League - Wolverhampton - Sevilla