Fodbold nyheder

AC Milan-træner roser Simon Kjær og Zlatan

Af Daniel Fisker

AC Milan-træneren Stefano Pioli har høje tanker om januar-erhvervelserne Zlatan Ibrahimovic og Simon Kjær.

Article image

AC Milan fik i januar fingrene i afgørende forstærkning, hvis man skal tro AC Milan-træneren Stefano Pioli. Man hentede Zlatan Ibrahimovic tilbage til klubben på en fri transfer fra LA Galaxy. AC Milan har oplevet et opsving, siden januar-transfervinduet lukkede, hvilket – blandt andet – skal tilskrives januar-erhvervelserne.

- Ibra har forbedret hos på banen på mange måder. Han har givet os løsninger, som vi ikke havde tidligere, udtaler Stefano Pioli ifølge Sportskeeda.

- Han har en vigtig tilstedeværelse – både fysisk og teknisk – og skaber en masse plads for hans holdkammerater. Hvad angår hans personalitet, så har han helt bestemt været afgørende.

AC Milan indgik i januar måned en lejeaftale med Simon Kjær, som kom til Milano-klubben fra Sevilla. Denne lejeaftale blev tidligere på måneden skiftet ud med en permanent aftale, som træder i kraft den 1. september.

Det solide forsvarsmakkerskab med Alessio Romagnoli får nu Stefano Pioli til også at rose den danske midterstopper, som tager hul på en toårig kontrakt, når den nuværende lejeaftale udløber, for hans vigtige bidrag til AC Milans sæson.

- Kjær gør det godt og er endnu en januar-erhvervelse, som har bidraget på en vigtig måde.

AC Milan, som onsdag aften møder Sampdoria på udebane, er i øjeblikket placeret på den Europa League-givende sjetteplads i Serie A – Napoli ånder dog ”I Rossoneri” i nakken. Milano-klubben har i denne sæson haft karantæne fra at deltage i Europa League.

Mere om Milan

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik