T. Deeney (43), D. Welbeck (66)
Torsten Brix

Arsenal sender Watford – ned

Pierre-Emerich Aubemayang var hård imod de stakkels Watford-spillere og især den tidligere Arsenal-angriber Danny Welbeck.
Inden der var spillet et minut af søndagens Premier League-kamp imellem Arsenal og Watford, fik hjemmeholdet et straffespark efter en VAR-kendelse. Craig Dawson gik i ryggen på Alexandre Lacazette, og det var langt eneste gang, at den aldrende forsvarsspiller kom i fokus. Se episoden her:

Efter en halv times spil var Dawson igen i fokus, da han ikke fik presset Pierre-Emerich Aubemayang ret meget, og dermed kunne afrikaneren lave et flot saksesparks mål efter indkastet af Kieran Tierney. Saksesparksmålet var til 3-0, efter Tierny havde gjort det til 2-0 på oplæg fra Aubemayang, som lavede to mål og en assists i de første 45 minutter.

I første halvlegs sidste sekunder dummede Arsenal-forsvareren David Luiz nok engang, da han lavede et klodset straffespark, som Troy Deeney scorede på ved at sparke hårdt til bolden. Dermed lidt håb til Watford, der inden kampen var noget presset af nedrykningsstregen.

Efter en times spil havde Watford chancen for at komme tilbage i kampen, men Danny Welbeck fik ikke scoret på den store chance. To minutter senere var der mere skarphed hos den tidligere Arsenal-angriber, da han scorede til 2-3. Herefter fik Welbeck nok en chance, men hans lækre hælafslutning blev flot reddet af Arsenals reservekeeper – Emiliano Martinez.

I overtiden fik Deeney en stor chance, men misbrugte hovedstødschancen. Dermed vandt Arsenal med 3-2, hvilket gør, at Watford må en tur ned i Englands næstbedste fodboldrække.