Fodbold nyheder

Stefano Pioli:
Vi er et forandret Milan

Af Henrik Varbøl Andersen

Den italienske træner har netop forlænget sin aftale med Milano-klubben, og han advarer nu morgendagens modstander om, at hans hold er forandret.

Article image
Ritzau-Scanpix

Sæsonens første møde mellem Atalanta og AC Milan endte med en 5-0 sejr til Atalanta. I morgen mødes de igen denne gang på San Siro og hjemmeholdets træner Stefano Pioli advarer gæsterne om, at det er et forandret Milan-hold, der møder op til kampen. Det skriver FootballItalia.

Om modstanderen i morgen siger Pioli på dagens pressemøde:

- De har scoret nogle fantastiske mål, men vi er stadig i starten af vores rejse sammen. Vi har ændret måden at spille på, og nogle vigtige spillere er kommet til. Det er et forandret Milan. Atalanta er et af de bedste hold i Italien. Hvis de havde slået Juve, var kampen om mesterskabet stadig åben.

Det har længe været rygtet, at tyske Ralf Ragnick var i spil som træner for ”Rossoneri” fra næste sæson, men Pioli fik tilbudt en kontrakt-forlængelse, som han takkede ja til. Milan har været forandret efter genstarten af Serie A, og de har endnu ikke tabt en kamp. Dette har bragt klubben indenfor rækkevidde af en europæisk-plads.

En af årsagerne er også veteran-angriberen Zlatan Ibrahimovic som har været stærkt spillende på det seneste. På pressemødet blev Pioli også spurgt ind til fremtiden for den stærke svensker, og ifølge FootballItalia var træneren klar i mælet:

- Ibras bidrag har været fantastisk. Hans karakter har været stærk, og hans teknik er fantastisk. Vi må stadig se på, om der er en mulighed for og et ønske om fortsat samarbejde.

AC Milan og Atalanta mødes på San Siro i morgen aften, hvor revanche formentlig er på dagsordenen for hjemmeholdet.

Mere om Milan

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik