Verona - Inter

Italien: Serie A
Verona D. Lazović (2), M. Veloso (86)
Stadio Marc'Antonio BentegodiFuld tid2-2
Inter A. Candreva (49), F. Dimarco (55)
LineupReferat

Nedtur for bænkede Eriksen:
Inter skuffer endnu en gang

Af Jonathan Kjær Troelsen

Christian Eriksen startede på bænken for Inter, der smed sejren i kampens slutfase.

Article image
Ritzau-Scanpix

Inter skulle torsdag aften forsøge at revanchere sig efter det totale kollaps i søndags, hvor de endte med at smide alle tre point til Bologna med en mand i overtal. Kampen kunne dog ikke starte værre for Inter, end den gjorde. Hjemmeholdet Hellas Verona, hvor Preben Elkjær har legende-status efter den sensationelle mesterskabs-sæson i 1985, kom foran efter blot to minutter, da Darko Lazovic fik netmaskerne til at blafre.

Den føring kunne hjemmeholdet gå til pause med og måske nød Hellas Verona føringen lidt for meget i starten af anden halvleg. Da der var spillet 10 minutter af anden halvleg, havde Inter nemlig scoret to gange. Først scorede Candreva på en ripost fra Lukakus stolpe-afslutning og få minutter senere blev selvsamme Candrevas indlæg afrettet, så den snød Hellas Verona-målmand Marco Silvestri og røg i nettet.

Dermed lignede det, at Inter kom tilbage på vindersporet, men med fire minutter tilbage af den ordinære spilletid udlignede Hellas Verona-spilleren Miguel Veloso til slutresultatet 2-2.

Christian Eriksen blev indskiftet til de sidste minutter af kampen, men han formåede ikke at ændre kampens resultat. Med det uafgjorte resultat ligger Inter på fjerdepladsen i Serie A, hvor de har tre point op til Lazio på andenpladsen. Der resterer syv spillerunder af Serie A.

Relaterede artikler

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik