Fodbold nyheder

Mulig Osimhen-handel kan få Napoli til at sælge Koulibaly

Af Christian Kern Hansen

The Daily Telegraph skriver, at Napoli er klar til at sende Koulibaly til Premier League, hvis Napoli får gennemført en handel med Lille-profilen Victor Osimhen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den senegalesiske stopper Kalidou Koulibaly har været en omtalt herre i medierne, både hvad angår hans præstationer på banen, men så sandelig også vedrørende de mange spekulationer og teorier der er blevet fremført om den 29-årige midtstoppers fremtid. Indtil videre har Napoli formået at holde på den solide forsvarsspiler, men ifølge The Daily Telegraph vil et Napoli-køb af Victor Osimhen gøre det muligt for Premier League-klubberne at købe Koulibaly.

Mediet skriver, at det forventes, at den 21-årige nigerianske Lille-angriber kommer til at koste op mod cirka hele 576 millioner danske kroner. The Daily Telegraph skriver, at Koulibaly forventes at blive solgt for det samme beløb som Osimhen "måske" vil blive købt ind for.

Koulibaly har udgjort en stor værdi for Napoli-forsvaret, og har siden skiftet fra belgiske Genk i sommeren 2014 præsteret at opnå hele 239 kampe for Napolitanerne. Derudover har senegalseren scoret ti mål for klubben i hans 239 kampe.Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik