Fodbold nyheder

Ramos:
Så havde jeg spillet tennis

Af Troels Drasbech

Den 34-årige Madrid-kaptajn har scoret hele fem mål efter genoptagelsen, men prioriterer ikke den personlige hæder.

Article image
Ritzau-Scanpix

Sergio Ramos er ved at sikre Real Madrid det spanske mesterskab på egen hånd - med fem mål i syv kampe har forsvarsspilleren været utrolig kampafgørende, hvilket har medvirket til maksimumpoint til Madrid efter genoptagelsen af LaLiga.

Den spanske anfører har bl.a. konverteret tre stensikre straffespark, det ene kom i dagens sejr på 0-1, og han nævnte efter dagens kamp mod Bilbao, at han anser sig som den oplagte skytte fra straffesparkspletten. Det beretter Marca.

- Det eneste jeg tænker på, er vigtigheden af de tre point - det er i disse sluttelige momenter, hvor intensiteten er på sit højeste, at jeg føler mig mest komfortabel. Jeg er den ideelle til ansvaret (til at skyde straffe, red.), udtalte Ramos efter kampen.

I sit interview efter kampen forklarede den 34-årige yderligere, at trods de mange mål fra spilleren selv, er det ikke den personlige hæder, der vægter højest:

- Personlige statistikker er sekundære. Jeg vil hjælpe holdet og vinde mesterskabet - det er det eneste vigtige. Hvis jeg prioriterede personlig hæder, så havde jeg spillet tennis, udtalte Ramos slutteligt.

Real Madrid er i skrivende stund syv point foran Barcelona, men katalanerne har en kamp i hånden - den spilles i aften ude mod formstærke Villareal.

Mere om Sergio Ramos

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Başakşehir - Paris SGChampions League - Club Brugge - LazioChampions League - Dortmund - ZenitChampions League - Juventus - BarcelonaChampions League - Manchester U - RB Leipzig