Fodbold nyheder

Bayern-ærespræsident:
Vi kan vinde alt

Af Daniel Fisker

Uli Hoeneß mener, at Bayern München, som allerede har vundet Bundesligaen, har gode chancer for også at vinde DFB Pokalen og Champions League.

Article image

Bayern München skulle kun bruge en måned efter corona-pausen, før det ottende Bundesliga-mesterskab i træk var en realitet.

Ærespræsidenten i den sydtyske storklub, Uli Hoeneß, er overbevist om, at Bayern München har gode chancer for at vinde ”the treble”, hvis holdet kan bevare den overbevisende form.

- Hvis holdet kan bevare den form, de i øjeblikket udviser, så har vi gode chancer for virkelig at vinde alt, udtaler Uli Hoeneß ifølge OneFootball.

Ærespræsidenten udtrykte – udover forhåbningerne om at vinde alt – også beundring over den måde, som corona-krisen er blevet håndteret i Bayern München.

- Jeg er virkelig nødt til at rose de personer, som bestemmer.

- På trods af de vanskelige omstændigheder leverede bestyrelsen, holdet og mest af alt træneren et sensationelt godt stykke arbejde.

- Vores hold vandt indtil sidste spillerunde. Selv da der ikke var noget på spil. Det er et udtryk for det fantastiske stykke arbejde, FC Bayern har gang i.

Bayern München, som vandt 4-0 over Wolfsburg i sidste spillerunde af Bundesligaen, møder Bayer Leverkusen i DFB Pokal-finalen på lørdag.

Derefter møder ”Die Roten” Chelsea i den afgørende ottendedelsfinal i Champions League. Den sydtyske storklub vandt den første ottendedelsfinale på Stamford Bridge 3-0.

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik