Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Spanien: La Liga
FT
2 - 0
(1 - 0)
Real Madrid
Mallorca
V. Júnior (19), S. Ramos (56)
StillingReferat
David Øhrstrøm

Real Madrid vinder pligtsejr over bundhold

”Los Blancos” vandt et yderst chancerigt opgør mod bundproppen fra feriøen og er igen nummer et.
Real Madrid skulle bruge alle tre point for at holde trit med Barcelona og generobre den førsteplads, som catalonierne tog tirsdag aften. Mallorca havde samtidig hårdt brug for pointene i bunden af rækken, hvor gæsterne kæmper hårdt for at undgå nedrykning.

Kampen startede med to gode muligheder til værterne der betød, at både Benzema og Bale kunne have scoret tidligt, men to gode redninger fra Mallorcas sidste skanse sikrede nullet. Mallorca bed i enkelte sekvenser godt fra sig, men det var generelt Real Madrid der dikterede kampen i første halvleg.

Efter tyve minutter gav Reals dominans pote, da Modric fandt Vinicius, og brasilianeren kunne, med et lækkert lob fra en spids vinkel, sende ”Hovedstadsklubben” i front. Få minutter efter kunne Vinicius have fordoblet sin og holdets måltotal, men han lobbede denne gang bolden på overliggeren.

Mallorca kom bedre med efter hjemmeholdets føring, men øboerne formåede ikke at tilspille sig de store chancer, og de måtte derfor gå i omklædningsrummet bagud med et enkelt mål.

Real Madrid fortsatte med at være i teten fra starten af anden halvleg, og både Vinicius og Bale havde masser af plads at boltre sig på bag Mallorcas offensive backer. Det blev dog en dødbold, som værterne udbyggede føringen på, da Sergio Ramos tordnede et frispark, et par meter udenfor feltet, op i hjørnet.

Kort efter fik Mallorca deres største chance, da Budimir, fra kanten af det lille felt, headede lige på Courtois. Også den Madrid-ejede japaner Kubo viste sine evner frem for sin arbejdsgiver, da han efter en flot solotur sendte et skud i sidenettet for gæsterne.

Kampen bevægede sig herefter ind i et dødvande med længere mellem målchancerne, hvor hjemmeholdet kunne mere men ikke ville, og Mallorca ville mere men ikke kunne.

Kampens højdepunkt i den sidste halve time indtraf, da den blot 15-årige Luka Romero blev skiftet ind for Mallorca, og dermed blev han den yngste La Liga-spiller til dato. Real Madrid kunne derfor køre tre velfortjente point hjem, og sætte sig på førstepladsen, hvorimod Mallorca må vende sig til tanken om, at det bliver yderst nervepirrende i forhold til, om de redder sig en ny sæson.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER