Fodbold nyheder

Uniteds alternativ til Sancho

Af Troels Drasbech

United kan blive nødsaget til at overveje et alternativ til Sancho med corona-krisen in mente.

Article image
Ritzau-Scanpix

Med transfervinduet lige om hjørnet har de sædvanlige rygter om Manchester United svirret i luften, hvor den mest nævnte spiller har været Jadon Sancho. Men prisskiltet på 900 millioner kroner er formentlig mere end, hvad økonomien i United kan kapere i år.

Derfor har flere engelske aviser samt Marca berettet om en fortsat større United-interesse i James Rodriguez fra Real Madrid, da han vil være en kvalitetsspiller til en væsentlig billigere pris.

James har fået en ny chance under Zinedine Zidane efter colombianeren vendte hjem fra lejeaftalen med Bayern München, men har ikke formået at cementere sig i holdopstillingen på regelmæssig basis. Den 28-årige har kontraktudløb næste sommer, hvilket betyder, at Madrid skal sælge James i dette transfervindue, hvis de vil indhente nogle af de 600 millioner kroner, de selv betalte tilbage i 2014.

United er dog ikke den eneste klub der øjner muligheden for en billig kvalitetsspiller - Carlo Ancelotti, nuværende manager i Everton, skulle også være yderst interesseret i en genforening mellem de to parter.

Mere om James Rodríguez

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik