Fodbold nyheder

Arsenal-legende:
Forhåbentlig skriver han under, ellers skal han sælges

Af Henrik Varbøl Andersen

Der er rift om Arsenals bedste angriber, og et salg kan være lige på trapperne.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den tidligere Arsenal-profil Ray Parlour siger i et interview med talkSPORT, at Arsenal skal sælge Pierre-Emerick Aubameyang, hvis han ikke vil forlænge kontrakten, der udløber 2021. Arsenal skulle dog have præsenteret Gabon-angriberen for en forlængelse på tre år. Hvis han ikke skriver under, vil han kunne skifte transferfrit næste sommer. Ray Parlour mener ikke, at Arsenal har et valg:

- Jeg mener, at du skal sælge ham, hvis han ikke vil skrive under på en ny kontrakt. Tag pengene og erstat ham med en anden spiller.

Aubameyang har på det seneste været sat i forbindelse med flere andre store europæiske-klubber, og med sin alder i betragtning kunne han måske fristes til et nyt eventyr. Arsenals forhåbninger om en kontraktforlængelse er svære at spå om, og om den 30-årige angriberens følelser er gensidig. Ray Parlour er dog ikke i tvivl:

- Det er virkelig svært at beholde en spiller, hvis han ikke vil være der. Det er en stor beslutning, der skal tages. Hvis du kan få en god sum penge for ham, så har du muligheden for at erstatte ham. Det er svært, og det sker i alle klubber, når spilleren kommer til det sidste år af sin kontrakt. Jeg håber, han skriver under på en ny kontrakt, og bliver i klubben.

Officielt er kontrakten ikke underskrevet endnu, og på rygtebørsen sættes angriberen i forbindelse med klubber som Real Madrid, Barcelona og Manchester United. Der venter formentlig en stor beslutning for Aubameyang og Arsenal i de kommende måneder.

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik