Fodbold nyheder

Avis:
Monaco forbereder bud på gammel forsvarsflamme

Af Daniel Fisker

AS Monaco vil efter sigende gjort alvor af deres interesse for at få fingrene i Real Sociedad-forsvareren Diego Llorente.

Article image
Ritzau-Scanpix

Rygterne har længe sendt Real Sociedad-forsvareren Diego Llorente, som er et produkt af Real Madrids akademi – La Fábrica – til AS Monaco. Ligue 1-klubben bød i første omgang 186 millioner kroner for Llorente på januar-transfervinduets sidste dag.

Torsdag rapporterer den spanske avis AS, at den sydfranske traditionsklub nu vil vende tilbage med et forbedret tilbud. Buddet, som AS Monaco efter sigende vil sende til Nordspanien, lyder denne gang på 298 millioner kroner.

Handlen blev ikke gennemført i januar-transfervinduet, fordi man i Real Sociedad mente, at det ville være forhastet at sælge med så kort betænkningstid, selvom Llorente også selv fik mulighed for at overveje tilbuddet.

En repræsentant fra den monegaskiske klub var den 31. januar rejst til San Sebastián for at overbevise Real Sociedad-ledelsen, men lige lidt hjalp det. Nu vil AS Monaco dog lykken med et bud på 298 millioner kroner, som nærmer sig den 26-årige spaniers frikøbsklausul, der lyder på 373 millioner kroner.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik