Fodbold nyheder

OB-boss inden repremiere:
Vi kan ikke brokke os

Af Malthe Noes

Genopstarten har været alt andet end optimal for Superliga-klubberne…

Article image
Ritzau-Scanpix

Mandag den 1. juni bliver en god dag for de odenseanske tropper, som igen kan få græs under støvlerne og se frem mod repremieren i 3F Superligaen mod AGF. 25. spillerunde skal skydes i gang i Aarhus, hvilket OB-træner, Jakob Michelsen, naturligvis glæder sig over:

- Det er altid specielt, når OB og AGF møder hinanden. Det er to traditionsklubber, og vi glæder os enormt meget til at spille Superliga igen efter en længere pause, fortæller han til klubbens hjemmeside.

De fleste mandskaber i rækken har fået spillet et par træningskampe inden, at det i denne weekend går løs igen. Derfor har opstarten været atypisk for holdene i den bedste danske række, men i OB-lejren skal der ikke drages nytte af undskyldninger:

- Vi føler os så klar, som vi kan blive. Det er klart, at det ikke er optimalt for nogle klubber at have så kort en opstart med holdtræning, men som jeg har sagt mange gange før: i en verden med konkurser, dødsfald og pandemier kan vi ikke brokke os over kun at få lov til at spille to træningskampe og træne i tre uger efter at have været hjemsendt i otte uger.

- Så vi føler os klar. Vi glæder os. Vi har mødt to gode hold, og nu skal vi møde AGF, så det bliver spændende.

Mere om OB

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik