Fodbold nyheder

Nyindkøb fra Spurs vil i Champions League

Af Frederik T. Sørensen

Den unge hollænder har store ambitioner for denne sæson og fremtiden.

Steven Bergwijn ankommer onsdag til første træning efter opstart på Tottenhams træningsanlæg, Enfield.
Steven Bergwijn ankommer onsdag til første træning efter opstart på Tottenhams træningsanlæg, Enfield.

Tottenham Hotspur hentede i januars transfervindue unge Steven Bergwijn fra PSV Eindhoven, og den 22-årige spiller fik en debut, som de færreste tør drømme om, da han med en scoring i 2-0-sejren over Manchester City blev en af hovedmændene bag sejren.

Til klubbens egen Twitter-profil fortæller Bergwijn nu, hvilke ambitioner han har for den sæson, der står til at genstarte og for fremtiden.

- Jeg tror, at vi bliver nødt til at fokusere på en Champions League-plads til næste sæson. Jeg vil selvfølgelig gerne være mester, det vil alle. Jeg synes, at vi har et godt hold, meddelte den unge hollænder.

Bergwijn blev også adspurgt om, hvem der havde taget bedst imod ham i Tottenham og mener, at alle har været yderst hjælpsomme.

- Jeg synes, at alle har hjulpet mig meget. Vi er et samlet hold, og det føles som familie. Jeg synes, at alle har hjulpet.

Siden sin ankomst har Bergwijn spillet syv kampe for Tottenham med to mål til følge. Han har desuden optrådt ni gange indtil videre for det hollandske landshold.

Mere om Steven Bergwijn

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Donetsk - Real MadridChampions League - Atalanta - FC MidtjyllandChampions League - Liverpool - AjaxChampions League - Dortmund - LazioChampions League - Manchester U - Paris SG