Tyskland: Bundesligaen
FT
4 - 0
(2 - 0)
Dortmund
Schalke 04
E. Haaland (29), R. Guerreiro (45), T. Hazard (48), R. Guerreiro (63)
Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

Spil: Dortmund vs. Schalke 04

Hjemmesejr i Bundesligaen-start...
Idag er det en stor dag for alle fodboldelskere, eftersom en af verdens bedste ligaer officielt starter op igen efter corona-balladen. Vi kaster os selvfølgelig over Bundesligaen til dagens spilforslag, hvor vi kigger på Dortmund mod Schalke 04.

Dortmund er uden tvivl et af de bedste hold i Tyskland. De har flere store stjerner og har i unge Erling Håland og Jadon Sancho to af de største talenter i verden. Selvom dagens opgør er uden tilskuere, er Dortmunds hjemmebane stadig frygtindgydende. Dortmund har ikke tabt en betydende kamp på Iduna Park siden april sidste år, hvilket dog godt nok var mod Schalke. Dortmund spiller forrygende offensivt fodbold, og vil gøre alt for at lukke hullet op til Bayern på 1. pladsen på fire point. Dortmund er uden Witsel, Reus og Emre Can, men de erstattes højst sandsynligt af Thomas Delaney, Julian Brandt og Thorgan Hazard.

Ønsker du i øvrigt at få en Unibet bonuskode - så kan du finde den her.

Schalke ligger nummer seks i ligaen, hvor de egentlig startede ganske fint. Spillet blev dog ringere og ringere, og nu har de ikke vundet en kamp i deres seneste syv Bundesliga-kampe. Schalke har Mascarell og Kabak ude til opgøret samt en tvivlsom Stambouli.

Selvom det er en fordel til Schalke, at der ingen tilskuere er, bør Dortmund stadig vise, at der er kvalitetsforskel på de to hold. Vi tror på en dominerende kamp af hjemmeholdet, hvorfor dagens spilforslag er:

Dortmund sejr til odds 1.55 (Bethard) - eller du kan finde dine betting sider her

Dette spilforslag er leveret af Bettingbåden.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER