Fodbold nyheder

Tyrkiet i chok:
Spiller dræbte sin egen søn

Af Troels Drasbech

Spilleren valgte efter nogle dage at melde sig selv til politiet.

Article image

Tyrkiet er rystet efter den frygtelige forbrydelse af Bursa Yildirimspor-spilleren Cevher Toktas. Den 32-årige fodboldspiller har indrømmet drabet på sin egen søn, der angiveligt var gået bort den 23. april grundet corona-virus. Toktas søn var sendt på hospitalet med høj feber, vejrtrækningsproblemer og andre relaterede corona-symptomer. Det skriver AS.

Nogle dage senere meldte Toktas sig selv til det lokale politi, hvor han indrømmede drabet på sin søn. Han forklarede yderligere, at der ikke havde været noget corona-motiv, og motivet i stedet var manglende kærlighed til sønnen.

- Jeg holdte en pude ned på hans hoved i 15 minutter, og efterfølgende ringede jeg til lægen, så de ikke vil fatte mistanke. Jeg elskede ham ikke - ikke engang, da han blev født, og jeg kan ikke forklare hvorfor. Jeg har ingen mentale problemer, udtalte Toktas til det lokale politi.

Toktas spillede i den tyrkiske Super Lig fra 2007 til 2009 og tørnede inden forbrydelsen ud for Bursa Yildirimspor i de lavere rækker. Han vil formentlig blive dømt til livstid i fængsel oven på den tragiske hændelse.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik