Fodbold nyheder

Frustreret Eriksen:
Jeg har ikke rørt en bold i syv uger

Af Troels Drasbech

Den danske landsholdsstjerne har ikke haft en nem isolation i Milano.

Article image
Ritzau-Scanpix

Christian Eriksen har sammen med resten af spillerne fra Serie A haft den længste pause fra professionel fodbold blandt de bedste europæiske ligaer. Italien har været hårdt ramt af Covid-19-pandemien, hvilket resulterede i et udgangsforbud, som har besværliggjort muligheden for at vedligeholde formen.

Eriksen har i et interview med Jyllands Posten fortalt, at han har været nødsaget til at løbetræne i en parkeringskælder tilknyttet den lille families midlertidige bopæl:

- Jeg har talt op. Der er cirka 70 meter fra den ene ende af parkeringskælderen til den anden. Jeg kan løbe 35 meter, så kommer der et sving, og så de sidste meter. Her kan jeg så løbe frem og tilbage, for vi må ikke gå uden for endnu. Jeg har ikke rørt en bold i syv uger. Det er den længste pause uden fodbold i mit liv, udtaler Eriksen til Jyllands Posten.

Danskeren kan heldigvis glæde sig over udsigten til mere anstændige træningspas, da de italienske Serie A-klubber fra dags dato har fået tilladelse til at genopstarte holdtræningen med forhåbningerne om en færdiggørelse af ligaen.

Eriksen og Inter er med en kamp i hånden ni point bag førerholdet fra Juventus.

Mere om Christian Eriksen

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik