Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Stefan Lindahl

Juve og Napoli snakker byttehandel

Juventus og Napoli vil efter sigende bytte offensiv-spillere i det kommende transfervindue.
Ifølge det Torino-baserede medie Tuttosport vil Juventus til sommer rigtig gerne i besiddelse af en angriber, hvorfor Serie A-duksene kigger på Napoli-polakken Arkadiusz Milik. Angriberens Napoli-kontrakt udløber i sommeren 2021. Efter sigende ønsker Milik ikke at forlænge.

Juventus er angiveligt klar over, at Napolis præsident og ejer Aurelio De Laurentiis ikke bare har tænkt sig at slippe Milik til Juve. Prisskiltet på polakken skulle være fast på 300 mio. kroner. Torino-klubben har derfor en plan klar, som kan få De Laurentiis på andre tanker. Efter sigende vil Juves sportsdirektør Fabio Paratici sende kant-spilleren Federico Bernardeschi den anden vej.

26-årige Bernardeschi er ikke den eneste spiller, som man overvejer at inkluderer i en eventuel handel. Udover offensiv-spilleren er de to centrale forsvarsspillere Daniele Rugani, som Napoli tidligere har vist interesse for, og Cristian Romero også muligt kommende Napoli-spillere.

26-årige Milik kostede Napoli 240 mio. kroner, da de hentede ham i Ajax Amsterdam i sommeren 2016. 46 gange har Milik nettet i 109 kampe for den syditalienske klub. Ni af dem er scoret i 16 Serie A-kampe i indeværende sæson.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER