Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Frederik T. Sørensen

Fosu-Mensah er ivrig efter at komme tilbage

Timothy Fosu-Mensah har ikke spillet en kamp, siden han blev skadet, da han var udlejet til Fulham, men er ivrig efter at komme tilbage til toppen.
Den hollandske forsvarsspiller Timothy Fosu-Mensah forlængede tidligere på året sin kontrakt med Manchester United, selvom at han ikke har spillet en kamp for klubben siden 2017.

Han har i mellemtiden både været udlejet til Crystal Palace og Fulham, men har også døjet med en knæskade, der holdt ham ude i tæt på et år. Han håber dog på, at han med den et-årige forlængelse får en chance for at bevise sig i den røde trøje igen.

- Hvem vil ikke gerne spille for United? Så ja, jeg er bestemt ivrig efter at komme tilbage, gøre det godt, hjælpe holdet og give mit hjerte og alt for denne store klub. Mit mål er at blive en fast starter for klubben og vinde mange trofæer, og at få mindeværdige oplevelser med den her klub, udtalte Fosu-Mensah til nyhedsagenturet PA ifølge Manchester Evening News.

- Jeg tror, at det er målet for alle dem, der spiller i United, udtalte hollænderen videre.

Fosu-Mensah er efterhånden ved at være tilbage i form efter at have pådraget sig en alvorlig knæskade, da han var udlejet til Fulham i 18/19-sæsonen, og det har ikke været nemt at opleve den mørkere side af fodboldtilværelsen.

- Jeg fik min debut for Holland som 19-årig, så jeg kendte ikke rigtig til den anden side af fodbold, og hvor hård den anden side kunne være.

- Når jeg siger det, handler det om en stor skade, som den her er. Jeg så den aldrig komme. Jeg tror ikke, at der er nogen, der ser en korsbåndsskade komme, men jeg har arbejdet med at gøre min mentalitet stærkere. At være mental stærk og at forblive positiv, for du bliver nødt til bare at blive ved.

- Der sker hele tiden ting i dit liv, men det handler om, hvordan du reagerer. Min mentalitet er sådan, og klubben har hjulpet mig utrolig meget, og min fysioterapeut i Holland har også hjulpet mig meget med at komme tilbage og føle mig frisk og stærk.

Fosu-Mensah har indtil videre 23 førsteholdskampe for Manchester United på CV’et.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER