Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Mike Hjulmand

FCM-stjernefrøs vilde år

Gustav Isaksen har sendt Manchester United ud af Youth League, forlænget med sin hjerteklub og nu kan et dansk mesterskab fuldende kantspillerens vilde år.
FC Midtjyllands næste store salg af klubbens imponerende talentmasse kan meget vel være Gustav Isaksen, der var manden bag af sende Manchester United ud af UEFA Youth League, som er Champions League for U19-hold, da den unge kantspiller scoret to ud af de midtjyske tre mål i 3-1-sejren over den engelske storklub. Efterfølgende har der naturligvis været stor interesse for unge Isaksen, men beslutningen om en forlængelse med hjerteklubben var oplagt.

- Det er en kamp jeg aldrig glemmer og en utrolig stor oplevelse. Det var super fedt og vi havde et helt kanon godt hold, men jeg tog jo nogle overskrifter for to mål, men igen vores hold var bare kanon godt, lyder det fra Gustav Isaksen der fortsætter:

- Det var faktisk ikke så svært for mig at forlænge, for jeg så en vej her i FC Midtjylland, som var bedre end de andre. Jeg er stadig meget glad for det valg jeg tog, via mine gode forældre, rådgivere og agent, fortæller Isaksen til Indkast.dk.


En midtjysk ydmyghed
Gustav Isaksen er et kæmpe talent og da Indkast.dk taler med det 18-årige stortalent er ydmygheden tydelig at fornemme, selvom han allerede har opnået flotte ting i en ung alder og et dansk mesterskab kan vente på den unge kantspiller.

- Selvom vi for tiden ikke kan træne sammen som hold, så arbejder vi stadig utrolig hårdt for vores fælles mål og er meget ydmyge. Vi ved der stadig er arbejde som der skal gøres, hvis Superligaen som vi håber bliver genoptaget, men det vil selvfølgelig være en kæmpe drøm, siger Isaksen.


'Man kan se vejen'
På den jyske hede har de haft flere store talenter igennem og klubben har vist, at alder intet betyder for hvornår du kan spille for 'Ulvene' og det betyder selvfølgelig en stor del for klubbens unge.

- Det betyder jo selvfølgelig en del at kunne se, at man som ung spiller kan se vejen til førsteholdet. Det med at skulle falde til i truppen har faktisk både været svært og nemt, fordi spillerne er så utrolig dygtige, men det har gjort mig endnu bedre, og det at falde til i truppen har bare været utrolig nemt, fortæller Gustav Isaksen til Indkast.dk.

Da snakken falder på Gustavs debutkamp i Superligaen, kan man tydeligt mærke glæden fra det 18-årige stortalent om kampen ude mod Sønderjyske.

- Det har været mega vildt, jeg havde ikke helt regnet med, at det ville ske så hurtigt. Det er en stor drøm jeg har haft længe og det var en rigtig stor oplevelse, lyder det fra Isaksen.


Indkast.dk har tidligere talt med Mads Roerslev (Brentford), Andreas Poulsen (Austria Wien) og Magnus Kaastrup (Dortmund). Har du lyst til at læse de interviews, kan de findes herunder.

Mads Roerslev: klik her
Andreas Poulsen: klik her
Magnus Kaastrup: klik her

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER