Fodbold nyheder

Er Klopp færdig i Liverpool?

Af Torbjørn Nielsen

Med Jürgen Klopp i spidsen for Liverpool anses klubben som et af verdens stærkeste fodboldhold. Men de tider kan være ovre, for Klopp er eftertragtet.

Article image
Ritzau-Scanpix

Joachim Löws kontrakt med det tyske landshold udløber i 2022, og det ser ikke ud til at Löws kontrakt bliver forlænget, hvilket betyder, at det tyske landshold er på jagt efter en ny landstræner. De skulle efter sigende se Jürgen Klopp som den ideelle erstatning og noget tyder på, at interessen er gensidig, skriver The Mirror.

Klopp er langt fra afvisende overfor at skulle stå i spidsen for det tyske landshold og skulle endda se landstrænerjobbet som et skridt i den rigtige retning i hans karriere.

Liverpool har dog helt andre planer for Klopp og har ikke planer om, at den tyske manager skal nogen vegne. De ønsker at beholde Klopp i et forsøg på at skabe et lignende eftermæle som Alex Ferguson og Arsene Wenger gjorde i Manchester United og Arsenal.

Hvilket fodboldhold Klopp står i spidsen for i fremtiden må tiden vise. Indtil videre varer hans kontrakt med Liverpool dog til sommeren 2024.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik