Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Daniel Pantic

Braithwaite kan være på vej til Premier League, Pogba har stadigvæk Madrid som førsteprioritet, og Ancelotti vil genforenes med Real Madrid-spiller.

Article image
Ritzau-Scanpix

West Ham forbereder et overraskende bud på 127 millioner på den danske FC Barcelona-angriber Martin Braithwaite. (Mail)

Borussia Dortmund er bare en underskrift væk fra at vinde kampen, om den 16-årige midtbanespiller Jude Bellingham fra Birmingham City. (Bild)

Den engelske angriber Marcus Rashford indrømmer, at han er desperat efter at spille på hold i Manchester United med landsmand og Borussia Dortmund-angriber Jadon Sancho. (Sun)

Manchester United overvåger Thomas Meuniers situation i Paris Saint-Germain efter den 28-årige belgiske forsvarsspiller fremtid er fortsat uopklaret. (90min.com)

Everton-manager Carlo Ancelotti ser en genforening med den 28-årige Real Madrid-spiller James Rodriguez for mulig. (Mirror)

Manchester United-midtbanespiller Paul Pogbas prioritet er fortsat at blive en del af Real Madrid, når transfervinduet åbner på grund af den 27-årige franskmands ønske om at have Zinedine Zidane som træner. (90min.com)

Chelsea-midtbanespiller Willian mener, at Liverpool er langt foran i Premier League-tabellen, fordi de ikke har skiftet manager siden 2015. (ESPN Brazil)

Sheffield Wednesday-venstreback Morgan Fox tiltrækker interesse fra Championship-rivalerne Middlesbrough. (Yorkshire Post)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik