Fodbold nyheder

Lørdagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

Hvis det ikke havde været for coronavirussen, kunne Marcelo og Cristiano Ronaldo være genforenet i Juventus, mens Marc-Andre ter Stegen måske bliver den dyrest købte målmand nogensinde.

Article image
Ritzau-Scanpix

Real Madrid var parat til at give Marcelo tilladelse til at blive genforenet med Cristiano Ronaldo i Juventus, for coronavirussen foreløbig satte en stopper for den opsigtsvækkende transfer. (Marca)

Bayern München har planer om at erstatte Manuel Neuer med hans landsmand Marc-Andre ter Stegen. Den 27-årige FC Barcelona-spiller kan ende med at koste den sydtyske storklub 750 millioner kroner. (Daily Mail)

FC Barcelonas chilenske midtbanespiller Arturo Vidal får lov til at skifte til Inter til sommer. (Calciomercato)

Coronavirussen kan have forværret de i forvejen tvivlsomme udsigter til, at Sergio Ramos forlænger sin kontrakt med Real Madrid, hvorfor den 33-årige anfører potentielt kan forlade Real Madrid kvit og frit til sommer. (Marca)

FC Barcelona er interesserede i den 17-årige midterstopper Tanguy Kouassi, som har spillet 13 kampe for Paris Saint-Germains førstehold, mens RB Leipzig ser PSG-teenageren som en mulig afløser for forsvarsgeneralen Dayot Upamecano, hvis han skulle flytte til en større adresse. (AS)

Juventus-sportsdirektøren Fabio Paratici er overbevist om, at fodboldens transfersystem i fremtiden kommer til at minde mere om transfersystemet i NBA – flere byttehandler og færre spillerkøb. (Football Italia)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik