Fodbold nyheder

Jagter Chelsea ny målmand i Serie A?

Af Henrik Varbøl Andersen

Ifølge det italienske medie Calciomercato har Chelsea sat jagten ind på Gianluigi Donnarumma fra AC Milan.

Article image

Frank Lampards tålmodighed med Chelsea-målmanden Kepa Arrizabalaga er angiveligt løbet ud. Han har nu kastet snøren ud efter Milans nummer et Gianluigi Donnarumma. Det forventes, at Kepa forlader Chelsea til sommer, da han ikke er tilfreds med, at Lampard ser ham mere og mere som andet valg.

Chelsea og Lampard kan dog forvente hård konkurrence om Donnarumma, da Paris Saint-Germain, Real Madrid og Juventus alle nævnes som bejlere til den 21-årige målmand. Udover konkurrencen fra de andre klubber skal Chelsea også imødekomme et prisskilt på omkring 450 millioner kroner for målmanden.

Donnarumma der har kontrakt med AC Milan frem til sommeren 2021 ventes også at blive præsenteret for et nyt kontrakttilbud af milaneserne, der gerne vil beholde den solide målmand.

Donnarumma fik sit gennembrud i Milan i sæsonen 15-16 hvor han spillede 30 kampe i Serie A i en alder af bare 17 år. Donnarumma blev den yngste målmand nogensinde, der startede inde i en Serie A-kamp i 2015, og han har siden været stort set fast mand for klubben.

Mere om Chelsea

Optakt

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik