Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Malthe Noes

Midtbane-veteran vender hjem efter A-League-eventyr

36-årige Jakob Poulsen vender snart kursen mod Danmark igen…
Jakob Poulsen, som i perioden 2014-2019 tørnede ud for FC Midtjylland, rykkede efter bruddet med ’’Ulvene’’ til den australske A-League, hvor han spiller for Melbourne Victory FC. Hans kontrakt med klubben løber til 30. juni, hvilket også bliver endestationen for Poulsens udenlandsophold.

- Jeg tror, at tre spillere har kontrakt i næste sæson, så nu er de i gang med at forlænge med dem, der skal forlænges med, og jeg er ikke en af dem. Så vi vender snuden hjem mod Danmark, fortæller Jakob Poulsen til Tipsbladet.

17 kampe, to assists og en plads som næstsidst i ligaen opsummerer meget godt den sæson, som Poulsen selv ser som knap så god:

- Det har været en super god oplevelse på trods af skovbrande og corona. Jeg har spillet okay, men succesraten har ikke været så stor for os som klub. Der har egentlig været mange knap så gode ting, men det har været en spændende oplevelse, selv om vi ikke har haft mulighed for at rejse så meget rundt. Sæsonen starter i oktober, og så kører den nonstop til midten af maj, hvor finalen spilles. Men det håber vi, at vi kan nå, inden vi skal hjemad.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER