Fodbold nyheder

Solskjær:
Pogba er vores spiller

Af Malthe Noes

Pogba retter igen fokus mod sin engelske arbejdsgiver...

Article image
Ritzau-Scanpix

De seneste mange måneder har der floreret utallige historier omkring den omdiskuterede franske midtbane-stjerne Paul Pogba, som efter sigende skulle have et stort ønske om at forlade Manchester United. Franskmanden har dog været ankelskadet i flere måneder, men ifølge Ole Gunnar Solskjær er han tilbage på banen – dog ikke klar til weekendens kamp mod Tottenham.

Pogba fortalte allerede tilbage i juli sidste år, at han var på udkig efter nye udfordringer i sin karriere. Også hans bror har pustet liv i rygterne omkring Pogbas United-exit, da han i et spansk talkshow meldte ud, at hans bror ønsker at forlade den engelske storklub.

Nu skulle Pogba dog have ændret mening efter, at klubben i de seneste 11 kampe har hentet otte sejre. Derudover skulle portugisiske Bruno Fernandes også have gjort indtryk på franskmanden, hvilket angiveligt har fået Pogba til at rette fokus mod det engelske igen.

Solskjær er dog ikke bange for Pogbas fremtid i klubben:

- Paul er vores spiller. Han har to år tilbage på sin kontrakt – et år plus en option for et mere, siger nordmanden til Sky Sports og tilføjer:

- I kan godt forvente, at Paul er her næste sæson, ja.

Paul Pogba spillede sidst kamp for ’’De Røde Djævle’’ tilbage i december mod Newcastle.

Mere om Paul Pogba

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik