Fodbold nyheder

Barca-træner:
Vi har begået en fejl

Af Daniel Fisker

FC Barcelona-træneren Quique Setien har sagt undskyld til alle i klubben for sin assistenttræners opførsel under El Clásico-nederlaget til Real Madrid.

Article image
Ritzau-Scanpix

Quique Setiens assistenttræner i FC Barcelona, Eder Sarabia, opførte sig mildt sagt uheldigt, da Real Madrid bød ærkerivalerne op til El Clásico-dans på Santiago Bernabeu.

En mundaflæser påstod efter kampen, at Sarabia havde kritiseret Antoine Griezmann for at forspilde en chance, mens han gentagende gange brugte et beskidt sprog mod spillerne på banen.

Sarabias kommentarer har tilsyneladende fungeret som salt i El Clásico-såret, hvorfor stemningen i Barca-truppen i øjeblikket er på lavpunktet, hvorfor Setien og Sarabia nu har sagt undskyld.

- Vi har sagt undskyld til alle. Sådan kan vi ikke opføre os, udtaler Quique Setien ifølge Sky Sports.

- Sådanne ting kan vi ikke lide at se. Vi har begået en fejl, og vi skal forsøge at undgå, at noget lignende sker igen.

- Situationen har påvirket mig meget, fordi jeg er bekymret for klubbens omdømme. Vi er nødt til at passe på dette omdømme. Folk må kritisere os for vores udskiftninger, taktikker og så videre, men ikke for vores opførsel.

- Det er sandt, at man er nødt til at forstå, hvordan folk kan opføre sig i bestemte situationer. Vi er ikke ens alle sammen. Eder har et fantastisk temperament. I mange situationer hjælper det os fænomenalt godt.

- Men han er nødt til at lære at kontrollere sig selv. Det prøver han på at gøre. Han prøver på at forbedre sig, fordi vi har haft situationer som denne før i tiden. Det bliver mere og mere sjældent, men det er noget, vi ikke kan lide at se.

- Det er lidt pinligt, at det er blevet en nyhedshistorie, som har fremprovokeret sådan en enorm reaktion.

FC Barcelona skal – med Quique Setien og Eder Sarabia på sidelinjen – i aktion lørdag aften, hvor Real Sociedad besøger Camp Nou.

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik