Fodbold nyheder

Matthäus:
Bayern er klare favoritter

Af Daniel Fisker

Den tyske legende Lothar Matthäus har fidus til Bayern München i Champions League-ottendedelsfinalen mod et ungt Chelsea-hold.

Article image

Chelsea skal ikke regne med at nå længere end til ottendedelsfinalerne i Champions League, hvis man skal tro Lothar Matthäus, som samlet set tilbragte mere end ti år i Bayern München, som ”The Blues” står over for i denne sæsons ottendedelsfinaler.

Chelsea-mandskabet har ifølge den 58-årige tysker ikke mistet glansen af fordums storhed. Chelsea har ingen chancer for en Premier League-triumf i denne sæson, mens Bayern München fører titelkampen i Tyskland.

Matthäus mener, når alt kommer til alt, at Bayern München har en klar fordel i forhold til Chelsea, der eksempelvis ikke kan præstere samme holdkort, som da ”The Blues” vandt Champions League i 2012.

- Bayern er klare favoritter, udtaler Lothar Matthäus ifølge Abendzeitung.

- Det er ikke længere fortidens store Chelsea-hold med spillere som Michael Ballack, John Terry, Frank Lampard og Didier Drogba.

- Det er et meget ungt hold, som har gennemgået en udvikling.

- Derfor antager jeg, at Bayern vil kvalificere sig til næste runde (kvartfinalerne, red.) med to ”normale”, gode optrædener.

- Med hensyn til kvalitet ligger Bayern langt foran Chelsea. I Premier League indtager ”The Blues” kun fjerdepladsen – mere end 30 point bag Liverpool.

- N’Golo Kante er også skadet. Samlet set har holdet ikke længere sin glans fra tidligere.

Chelsea tager imod Bayern München til den første ottendedelsfinale på Stamford Bridge tirsdag aften. Kampen sparkes i gang klokken 21:00.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik