Fodbold nyheder

Fra Champions League til Blue Water

Af Torsten Brix

Vito Mannone i Esbjerg… hvad havde forventet det skifte?

Article image

- Jeg kan godt lide at være her, selv om vejret er noget møg. Det er storm efter storm efter storm…

Sådan siger Vito Mannone til Politiken efter den tidligere Arsenal-keeper er ”havnet” i Esbjerg. Den nu 31-årige målmand har spillet 82 Premier League-kampe, men også rejst meget rundt blandt andet har han spillet for Atalanta, Arsenal, Barnsley, Hull, Sunderland, Reading og Minnesota – inden han kom til Superligaen, men hvordan og hvorfor er det egentligt sket?

- Jeg er en af de fodboldspillere, der har haft rigtig gode perioder og rigtig dårlige perioder i sin karriere. Selv om jeg har været i en stor klub, kunne jeg ikke bare vælge, hvor jeg gerne ville spille her i vinterens transfervindue, da der ikke var udsigt til spilletid i Reading. Jeg ville ikke bare være der for at hæve min løn. Esbjerg var en af flere muligheder for mig. Det var den, som nemmest kunne falde på plads. Det betød en del for mig at komme tilbage til en europæisk turnering og gøre mig synlig igen. Det er svært i USA.

- Jeg ville være lidt tættere på min familie. Samtidig er jeg stadig ambitiøs. Jeg jagter en sidste god kontrakt i Europa. Esbjerg giver mig nu seks måneder til at vise mig frem. Min aftale med Reading udløber til juni. Så jeg vil levere 200 procent, hvilket forhåbentlig både kan være med til at redde Esbjerg og gøre mig attraktiv til sommer

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik