Fodbold nyheder

Fem unge der er værd at holde øje med onsdag og torsdag

Af Christian Bang Jensen

Erling Haaland, Jadon Sancho og Giovanni Reyna brændte igennem i tirsdagens Champions League-kamp mellem Dortmund og Paris Saint-Germain. Indkast.dk bringer dig her fem unge spillere du skal holde vågent øje med onsdag og torsdag.

Article image

En ny generation af fodboldtalenter brænder de europæiske baner af i øjeblikket. Hold overalt i Europa giver chancerne til deres unge talenter, der belønner alle fans med fremragende underholdning.

Tirsdag var det især Dortmund-trioen med Erling Haaland, Jadon Sancho og Giovanni Reyna, og onsdag og torsdag er der igen mange unge spillere at holde vågent øje med. Indkast.dk giver dig her fem unge talenter, der kan sikre din midtuge-underholdning

Ferran Torres - 19 år og fra Valencia
På trods af sine 19 år er Ferran Torres allerede blevet en fast del af Valencia-holdet denne sæson. En teknisk begavet og udfordrende lokal kantspiller med fire mål og fire assists i 23 kampe. Bliver allerede nu sammenlignet med legenden Vicente, der var med til at sikre Valencia "the double" i 2004, hvor man vandt både La Liga og UEFA Cuppen.

Dani Olmo - 21 år og fra RB Leipzig
Dani Olmo er inde omkring det spanske landshold, og kan få sin slutrunde debut ved sommerens EM-slutrunde. Spanieren er en fantastisk offensiv midtbaneteknikker, der kom til RB Leipzig i vinterens transfervindue fra Dinamo Zagreb, og allerede nu er han en fast inventar i tyskernes holdopstilling.

Gabriel Martinelli - 18 år og fra Arsenal
Torsdag skal Arsenal møde Olympiacos i Europa League, og her får vi helt sikkert 18-årige Gabriel Martinelli at se. Han er et af de få skinnende lys i en ellers mørk Arsenal-sæson. Brasilieneren har spillet fem europæiske kampe i denne sæson, hvor det er blevet til tre mål og tre assists.

Kai Havertz - 20 år og fra Bayer Leverkusen
Når Leverkusen torsdag møder FC Porto på hjemmebane, skal fans af Liverpool kigge ekstra godt efter den lille tysker med nummer 29 på ryggen, Kai Havertz er allerede et etableret navn i Bundesligaen, og den 20-årige offensive midtbanespiller er allerede blevet knyttet kraftigt sammen med et sommerskifte til Anfield. Han har scoret seks gange i 27 kampe i denne sæson.

Justin Kluivert - 20 år og fra Roma
Søn af den legendariske hollandske angriber Patrick Kluivert. Har haft blandet med succes i Roma, siden han kom til fra Ajax i 2018, men den unge hollandske kant har vist et stort topniveau, og det ligner et spørgsmål om tid, før han opfylder sit potentiale. Kluivert har scoret fem gange i 23 optrædener denne sæson.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder