Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Frederik T. Sørensen

Celtic boykotter nu Sky Sports

I sidste uge startede hele balladen, der lige nu danner baggrund for en slags boykot.
I sidste uge bragte vi historien på Indkast.dk om, at Sky Sports var havnet i unåde, efter at de fejlagtigt havde citeret Rangers-angriber Alfredo Morelos i et interview, som de selv afholdte.

Fejlciteringen resulterede i, at produktionsselskabet efter Celtics mening havde portrætteret klubbens tilhængere for at være racistiske, hvorfor de krævede en undskyldning. Nu får selskabet pinagtigheden at føle på en anden måde.

Da Celtic forud for onsdagens opgør i den bedste skotske række afholdte pressekonference, var Sky ikke inviteret, hvilket også var tilfældet forud mødet med Clyde i cupturneringen i søndags. Den traditionsrige klub nægter altså på tidspunktet at samarbejde med Sky Sports.

- Anvendelsen af falske oversættelser til at overbringe falsk betydning er en farlig form for falske nyheder, der skal fordømmes og sanktioneres, udtaler klubbens adm. direktør Peter Lawwell til Ofcom.

Det tyder altså på, at Celtic først er tilfredse, når Sky Sports bliver sanktioneret for deres fejl. Det er især en penibel situation for Sky Sports, da de for nylig underskrev en femårig aftale, hvor de har tilkøbt sig rettighederne til at sende den bedste skotske række live fra næste sæson. Løses konflikten ikke i løbet af efteråret, vil Sky have unægtelig have svært ved at gøre det til en succesfuld investering.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER