Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Frederik T. Sørensen

Tidligere fransk landsholdsspiller spår om Neymar-fremtid

Især i sommer rygtedes det, at en retur til det spanske var nært forestående for den brasilianske superstjerne Neymar.
Den tidligere forsvarsspiller Frank Leboeuf, der foruden 50 landskampe og fire mål for Frankrig også kan skrive skuespiller på CV’et, har i et interview med ESPN FC forsøgt at spå om Neymars fremtid. Her blev han adspurgt om sit syn på Paris Saint-Germain-sportsdirektøren Leonardos nylige udtalelser om, at Neymar er dedikeret og glad i Paris.

- Han vil være sikker på, at folk tror, at alting er under kontrol i PSG, selvom vi alle ved, at det ikke rigtig er tilfældet. Det er vanskeligt at håndtere store stjerner som Neymar eller Kylian Mbappé, udtaler han blandt andet til mediet.

- Vi ved alle, at han smutter, hvis de vinder Champions League. Vi ved alle, at han med sine handlinger i den seneste tid ikke tror, at PSG er hans klub for evigt. Han er ikke nogen lejesoldat, men han er en der kom for at være nummer ét, som han var i Barcelona. Han gør hvad han skal, men viser ingen kærlighed til klubben overhovedet, fortsætter han.

Selvom Leboeuf ikke mener, at Neymars fremtid i PSG er sikker, har en tæt ven til Neymar ifølge PSG Talk sagt, at Neymar vil være endnu mere motiveret, hvis klubben vinder Champions League, så meningerne er bestemt delte.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER