Fodbold nyheder

Niels Frederiksen efter Kaiser-salg:
Man kan aldrig vide, om erstatningen er i egen trup

Af Christian Kern Hansen

Niels Frederiksen har sat et par ord på salget af den tyske midtbaneprofil Dominik Kaiser, samt ytret sig om hvor den potentielle erstatning kan findes.

Article image
Ritzau-Scanpix

Brøndby solgte i går den tyske midtbaneprofil Dominik Kaiser til hans hjemland Tyskland, hvor han de næste par år skal tørne ud for 2.Bundesliga-klubben Hannover 96. I tyskerens første sæson i Brøndby havde han problemer med at genfinde hans tidligere meget høje niveau fra RB Leipzig-tiden, hvor han i en periode agerede anfører, men i denne sæson er midtbaneprofilen i den grad kommet i gang, og i efteråret formåede Dominik Kaiser at score otte mål, samt lave to assists i 20 kampe for "de blågule".

De gode præstationer på Brøndby-midtbanen vakte interesse i hjemlandet Tyskland, og Brøndby måtte sige ja til de angiveligt tre millioner som den nordtyske klub lagde på bordet. Niels Frederiksen har til Brøndby-mediet 3.point.dk udtalt sig lidt om salget af holdets profil.

- Kaiser har været en vigtig spiller for os. Han har spillet stort set alle kampe under mig, og han har bidraget med mange mål. Det er en rigtig dygtig spiller som ikke er her mere. Det var en rigtig god mulighed for Kaiser, og det var ligeså en god mulighed for klubben. Vi spiller jo stadig med 11 mand på banen, og nu er der en ny, der skal ind og hjælpe os. Det er en del af gamet, og den klarer vi også.

3.point.dk spurgte også ind til hvem der potentielt set kunne erstatte den så betydningsfulde midtbanedynamo, og her var Niels Frederiksen meget åben over for diverse muligheder, men antød dog, at erstatningen formentlig var at finde i truppen allerede.

- Man kan aldrig vide, om erstatningen er i egen trup. Men vi har mange midtbanespillere, så der er en god chance for, at vi har en til at tage over internt i klubben.

Dominik Kaiser kommer til en udfordret nordtysk klub, der efter sidste sæsons nedrykning til det næstfineste selskab i tysk fodbold ligger placeret på en 13.plads blot to point over playoff-pladsen, der medfører to nervepirrende opgør mod nummer tre fra 3.Liga.Mere om Dominik Kaiser

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik