Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Thomas Ræbild Poulsen

Officielt: Striberne henter tidligere spiller

Den fynske klub har hentet Kasper Larsen fra Norrköping og udstyret ham med en kontrakt frem til sommeren 2024.
I går kunne indkast.dk berette, at Kasper Larsen var på hjem til Ådalen, og nu bekræfter OB på deres hjemmeside, at de har hentet den 26-årige forsvarsspiller fra Norrköping og givet ham en kontrakt frem til sommeren 2024.

Kasper Larsen forlod klubben permanent i 2015, da han skiftede til FC Groningen, men nu vender forsvarsklippen tilbage til Fyn, og det er den afgående sportsdirektør i OB, Jesper Hansen, tilfreds med, fortæller han til klubbens hjemmeside:

- Vi rigtigt glade for, at det er lykkedes os at få Kasper Larsen hjem igen. Han blev solgt som bare 22-årige og har fået erfaring i udlandet, og det er en helt anden spiller, der kommer hjem til Ådalen igen. Vi sender gerne spillere ud i en ung alder, når vi føler, at de er klar til det, og når de så kommer tilbage, kan de bidrage med en masse i truppen.

OB har i dette transfervindue hentet Aron Elís Thrándarson, vekslet Alexander Juel Andersens lejeaftale til en permanent en af slagsen, og nu har klubben også hentet Kasper Larsen. Derudover henter fynboerne Emmanuel Sabbi og Mart Lieder til sommer.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER