Fodbold nyheder

Everton-assistent:
Jeg niver mig stadig i armen

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Duncan Ferguson forstår stadig ikke, at han er assistent til den legendariske Carlo Ancelotti, men han elsker hvert eneste øjeblik.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ferguson nåede at være den midlertidige træner i Everton efter fyringen af Marco Silva og inden ansættelsen af Carlo Ancelotti, hvor han hentede vigtige point i tre svære opgør. Det blev til en sejr over Chelsea og uafgjort mod både Manchester United og Arsenal. Han måtte desværre se sit hold tabe i straffesparkskonkurrencen til Leicester i Carabao-Cuppen.

Den 48-årige træner måtte træde tilbage, da det blev officielt, at klubben hentede den tidligere Napoli, Real Madrid og Chelsea-manager. Det har været uvirkeligt for Ferguson, der stadig ikke helt forstår situationen.

- Vi har en af verdens bedste trænere, måske en af de bedste, der nogensinde har været i verden. Han har vundet alt overalt. Han har gjort alt, og han er en legende i fodbold, fortalte Ferguson.

- Jeg niver mig stadig i armen, når jeg sidder ved siden af ham på bænken. Jeg forsøger at tage det hele til mig og lære alt af ham.

Mere om Everton

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik