Fodbold nyheder

Everton-assistent:
Jeg niver mig stadig i armen

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Duncan Ferguson forstår stadig ikke, at han er assistent til den legendariske Carlo Ancelotti, men han elsker hvert eneste øjeblik.

Article image

Ferguson nåede at være den midlertidige træner i Everton efter fyringen af Marco Silva og inden ansættelsen af Carlo Ancelotti, hvor han hentede vigtige point i tre svære opgør. Det blev til en sejr over Chelsea og uafgjort mod både Manchester United og Arsenal. Han måtte desværre se sit hold tabe i straffesparkskonkurrencen til Leicester i Carabao-Cuppen.

Den 48-årige træner måtte træde tilbage, da det blev officielt, at klubben hentede den tidligere Napoli, Real Madrid og Chelsea-manager. Det har været uvirkeligt for Ferguson, der stadig ikke helt forstår situationen.

- Vi har en af verdens bedste trænere, måske en af de bedste, der nogensinde har været i verden. Han har vundet alt overalt. Han har gjort alt, og han er en legende i fodbold, fortalte Ferguson.

- Jeg niver mig stadig i armen, når jeg sidder ved siden af ham på bænken. Jeg forsøger at tage det hele til mig og lære alt af ham.

Mere om Everton

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik