Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Tobias Mølgaard Sørensen

Van Dijk modtager endnu en titel

Liverpools hollandske forsvarsspiller blev mandag hyldet med endnu en personlig pris, da FSA kårede ham til årets spiller.
Det har været et fantastisk 2019 for Virgil van Dijk, der har været nomineret til store individuelle priser og vundet flere af dem. Mandag slog Liverpools nummer 4 blandt andet Manchester Citys Raheem Sterling, Tottenhams Son Heung-min, Leicesters Jamie Vardy, Arsenals Pierre-Emerick Aubameyang og holdkammeraten Sadio Mané til prisen. Football Supporters Association er en titel, der betyder meget for den ydmyge forsvarsklippe.

- Jeg er meget taknemmelig for dette trofæ. Det betyder rigtig meget for mig. Tak til alle jer, der har stemt på mig til årets spiller, og tak til alle fans rundt om i landet. Forhåbentlig kan jeg fortsætte med at levere, og jeg vil fortsætte med at blive bedre og hjælpe holdet og klubben frem, sagde Virgil van Dijk i videoen under.



Han vandt tidligere i dette kalenderår PFAs årets spiller, Premier Leagues bedste spiller i 2018/19-sæsonen og UEFAs årets spiller.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER