Fodbold nyheder

Solskjær:
Aldrig i tvivl om, at jeg kunne træne United

Af Ryan Svale

Ole Gunnar Solskjær har han aldrig tvivlet på, at han kunne stå i spidsen for Manchester United en dag.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester Uniteds norske træner, Ole Gunnar Solskjær, har stået i spidsen for De Røde Djævle i et års tid. Først overtog han som vikar, efter at klubben fyrede José Mourinho. Efterfølgende blev han på grund af gode resultater fastansat som træner i klubben. Her har resultaterne dog varieret, men ifølge hovedpersonen selv, har der aldrig eksisteret nogen tvivl hos ham selv, i forhold til, hvorvidt han har evnerne til jobbet.

- Jeg har altid haft troen på, at jeg kunne træne denne klub. Jeg ville ikke have taget jobbet, hvis jeg følte, at jeg ikke kunne gøre det, fordi jeg skylder ærlig talt Manchester United en del, siger Solskjær ifølge Goal.com

- Fodboldmæssigt, synes jeg, at jeg klarer mig godt, når det kommer til taktik og så noget, men jeg har glimrende personale til at hjælpe mig. Det handler ikke kun om mig.

- Det var derfor, jeg aldrig var bange for ikke at kunne håndtere det. Jeg vidste altid, at jeg kunne. Det hander om at behandle folk rigtigt, og personligt handler det for mig om at behandle personalet, spillerne, dem alle sammen, på samme måde. Det er ligegyldigt, hvilken klub jeg er i, det er bare min personlighed.

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik