Det læser brugerne på INDKAST lige nu

England: Premier League
FT
1 - 3
(1 - 0)
West Ham
Arsenal
A. Ogbonna (38)
Martinelli (60), N. Pépé (66), P. Aubameyang (69)
Christian Bang Jensen

Optakt: West Ham - Arsenal

Mandag aften klokken 21:00 står Arsenal overfor West Ham på London Stadium i en kamp, hvor taberen for alvor kan blive trukket ind i nedrykningskampen.
Kommentar
Arsenals præstationer i denne sæson har været triste, svage, ineffektive og passive, og det kom også til udtryk i torsdagens nederlag mod Brighton. Arsenals krise er kommet ud i lys lue, og ”The Gunners” har ikke vundet en Premier League-kamp i over to måneder. ”Invincible” er blevet forvandlet til ”Vincible,” og man er inde i klubbens længste sejrstørke nogensinde. Kun Norwich har lukket det første mål ind i en kamp flere gange end Arsenal, og sidst man holdt et clean sheet, var i den seneste sejr d. 6. oktober mod Bournemouth, og på udebane har man kun skaffet 6 point. Efter sæsonens første 15 kampe har man hentet 19 point, hvilet tangere det laveste antal efter 15 runder siden sæsonen 1994/95. Den sæson endte man otte point over nedrykningsstregen. I 2019 befinder man sig i skrivende stund kun fire point fra Southampton på 18. pladsen. Alt dette er medvirkende til at spanske Unai Emery ikke længere er manager i klubben, og at svenske Frederik Ljungberg har overtaget roret – indtil videre.

Mellem Arsenals nuværende placering på 11. pladsen og nedrykningsstregen finder man West Ham. ”The Hammers” er placeret på en 16. plads og har ligesom aftenens modstander alvorlige problemer med at finde spillet. Udover sejren over Chelsea d. 30. november har klubben fra det østlige London ikke vundet en kamp siden 22. september, da man slog Manchester United, hvilket har placeret West Ham kun ét point fra nedrykningspladserne. Modsat Arsenal har man ikke fyret manageren endnu, men Manuel Pellegrini skal efterhånden til at få noget ud af sit mandskab, hvis ikke han, ligesom kollegaen Unai Emery, også vil have en fyreseddel.

Det er derfor to meget sårbare hold, som tørner sammen i aften på London Stadium. Det lægger ofte op til meget hårdt spillede kampe, da begge mandskaber vil være som vilde dyr for at få noget med fra kampen. Taberen vil stå meget skidt op mod det kommende juleprogram.

Skader og karantæner
West Ham har flere tvivlsomme spillere til aftenens kamp. Lukasz Fabianski og Manuel Lanzini er begge helt sikkert ude med skader, mens Michail Antonio er tvivlsom. Også den tidligere Arsenal-spiller Jack Wilshere er tvivlsom, men han er netop kommet tilbage på træningsbanen efter skade og vil være meget motiveret for at spille mod sin gamle klub.

Hos Arsenal mangler man den spanske midtbanespiller Dani Ceballos, mens Rob Holding også er tvivlsom.

Forventet startopstillinger:
West Ham (4-4-1-1)
Martin
Fredericks, Ogbonna, Diop, Cresswell
Snodgrass, Noble, Rice, Fornals
Felipe Anderson
Haller

Arsenal (4-2-3-1)
Leno
Bellerín, Sokratis, Luiz, Tierney
Guendouzi, Xhaka
Aubameyang, Özil, Saka
Lacazette

Bud på kampens profil:
Skal Arsenal have noget med fra kampen skal offensiven score flere mål end defensiven lukker ind. Derfor skal den nyslåede anfører Pierre-Emerick Aubameyang pakke sin dårlige attitude væk og gå forrest ind i "The Hammers."

Kampens resultat
Indkast.dk spår en tæt kamp mellem de to skidtkørende londonklubber. Begge hold er i en svær periode, og både West Ham og Arsenal har udfordringer med at lukke af. Arsenal er svage favoritter, men med spillerens nuværende udstråling er det svært at se, at de kan stå sammen og vinde en fodboldkamp. Og West Ham, som lige har vundet 1-0 over Chelsea, kan godt presse de, på papiret, større hold. Derfor ender kampen med mål til begge hold og resultatet 2-2.

Kampen spilles klokken 21:00 og kan ses på TV3 Maks og Viaplay. Kampens dommer er Mike Dean.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER