Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
2 - 1
(2 - 0)
Chelsea
LOSC Lille
T. Abraham (19), Azpilicueta (35)
L. Rémy (78)
Tobias Mølgaard Sørensen

Optakt: Chelsea - Lille

Den vigtigste kamp i Chelseas sæson, hvor modstanderen har frie tøjler, og derfor kan de Lille gå ind og drille det engelske mandskab i det sidste puljeopgør i Champions Leagues gruppe H.
Kommentar
Gæsterne fra Frankrig har vundet deres sidste tre kampe 1-0 i den Ligue 1, og derfor bliver det ikke en let opgave for Frank Lampards hold, der led et stort nederlag i weekenden til managerløse Everton på 1-3 i Premier League.

Chelsea har ikke formået at vinde på hjemmebane tidligere i denne Champions League-sæson, hvor de tabte det første opgør til Valencia og spillede uafgjort mod Ajax i den anden kamp. ”The Blues” kan nøjes med uafgjort mod Lille, hvis Ajax vinder over Valencia i gruppens anden kamp. Det betyder, at Ajax og Chelsea går videre til knockout-runderne.

Lampard har igen fået problemer med den defensive organisation, hvor de har lukket ni mål ind i de seneste fem optrædener. De kan finde lidt optimisme ved, at Lille ikke er et godt udebanehold, hvor de kun har fået en sejr i de seneste 11 kampe, og det kom mod Lyon i tirsdags.

Det er et stort spørgsmål, om Lille kan sætte sig op til kampen mod Chelsea, da de ikke kan rykke væk fra 4.-pladsen i puljen, hvor de ligger med et point. Deres fokus er primært på den franske liga, hvor de skal forsøge at holde fast ved deres 3.-plads.

Oftest kan de "gratis" opgør få et hold til at overpræstere, og det vil ikke kræve mange kræfter at åbne Chelseas forsvar op. Lille har løst de defensive opgaver i de seneste kampe, og derfor vil de også kunne lukke ned for hjemmeholdets offensive spillere.

Selvom det værst tænkelige skulle ske for Chelsea, så vil det ikke være slut med europæisk fodbold for denne sæson, da de fortsætter i Europa League til foråret.

Skader og karantæner
Chelsea har flere tvivlsomme spillere. Både Rüdiger, Barkley og Willian er ikke fuldstændig klar til kampen. Ruben Loftus-Cheek sidder helt ude med en skade.

Lille kommer ind til kampen med alle spillere fit for fight, og derfor kan Christophe Galtier vælge frit mellem samtlige profiler.

Forventet startopstillinger
Chelsea:
Kepa
Azpilicueta, Zouma, Tomori, Emerson
Kanté, Jorginho, Kovatic
Willian, Pulisic
Abraham

Lille:
Maignan
Celik, Fonte, Gabriel, Bradaric
Xeka, Andre
Sanches, Ikonem Bamba
Osimhen

Kampens profil
Chelseas kroatiske midtbanefighter Mateo Kovatic har spillet mange store kampe i denne sæson, og han er langt om længe begyndt at score for sit hold, og han har scoret to mål i de seneste fire kampe. Hvis det lykkes for ”The Blues” at presse Lille ned og få dem til at stå dybt på banen, så kan Kovatic true på kanten af feltet.

Kampens resultat
Indkast.dk spår en hjemmebanesejr. Chelsea har alt at spille for, og de kan formentlig sætte sig op til kampen, hvor flere af profilerne vil finde deres topniveau frem. Dog bliver det ikke en storsejr, men de får en sikker 2-1-sejr.

Kampen dømmes af græske Tasos Sidiropoulos og kan ses på TV3 Sport eller Viaplay
tirsdag kl. 21:00

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER