Fodbold nyheder

Bale:
Det er det perfekte match

Af Christian Bang Jensen

Gareth Bale mener, at Tottenham og Jose Mourinho er et perfekte match.

Article image
Ritzau-Scanpix

For to uger siden gik et chok gennem fodboldverdenen. Her erstattede portugisiske Jose Mourinho, den på daværende tidspunkt længst siddende manager i samme Premier League-klub, Mauricio Pochettino i Tottenham. Siden har ”Spurs” vundet tre kampe, og klubben fra Nordlondon har lukket hullet op til den Champions League-givende fjerdeplads. Ej at forglemme, at man også er gået videre fra denne sæsons Champions League-gruppespil.

Tottenhams forbedrede resultater er også blevet bemærket af deres tildligere kantspiller Gareth Bale. Til engelske ”BT Sport” har waliseren fortalt, at han ser Mourinho som det perfekte match for ”Spurs.”

- At have Jose Mourinho er fantastisk for klubben. Jeg mener, at han er en seriøs vinder. Tottenham vil gerne vinde trofæer, og jeg tror ikke, der findes et bedre match end Mourinho og Tottenham, siger Gareth Bale til ”BT Sport.”

Selvom Tottenham har bevæget sig op og er blevet en fast bestanddel af den engelske og europæiske top, er det ikke lykkes at vinde et trofæ siden d. 24. februar 2008, hvor man vandt Liga Cup-finalen 2-1 over Chelsea.

Bale, der scorede 55 mål for Spurs over en 6-årig periode, skiftede til Real Madrid i jagten på trofæer. En jagt som har givet én La Liga-titel og fire Champions League-trofæer siden 2013.

Mere om Gareth Bale

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - RB Leipzig - Atlético Madrid